​Velkommen til Mankov VVS

Tlf.: 21 66 72 86     |     E-mail: vvs@mankov.dk 

check2 ​Autoriseret VVS-installatør​

check2 ​Medlem af DS garanti

check2 20 års erfaring

Støvsugning på den lette måde

Støvsugning er en naturlig del af rengøringen i hjemmet
For mange mennesker er traditionel støvsugning en nødvendig del af hverdagen, der forbindes med en del besvær: en uhandy støvsuger der skal manøvreres rundt med, ubehagelig lugt fra en varm motor og - naturligvis - støj.

Desuden blæser en almindelig støvsuger støvpartikler ud i luften igen, så efter en støvsugning efterlades der igen støv. Men der findes et alternativ.

En Nilfisk centralstøvsuger fjerner støvet helt fra huset, så man ikke behøver at støvsuge så tit. En Nilfisk centralstøvsuger er så støjsvag, at man for eksempel kan høre musik, mens man støvsuger, og ikke forstyrrer resten af familien. Det er blot nogle af de fordele, der gør støvsugningen til en leg - og som gør en Nilfisk til andet og mere end blot en støvsuger.

Ved traditionel støvsugning opvarmer motoren støvsugerposen, og det giver dårlig lugt. Desuden vil en del af det opsugede støv altid blive tilbage, idet mikroskopiske støvpartikler blæses ud igen sammen med den recirkulerede luft. Et godt filter hjælper, men det kan ikke afhjælpe problemet helt. Hvis støvsugerposen samtidig er fuld, reduceres ydeevnen, og så recirkuleres der endnu mere støv.
Sugekontakter til centralstøvsugeren
Selve centralstøvsugerenheden kan placeres oppe på loftet, i kælderen eller et andet sted, hvor den ikke generer nogen. Så er den af vejen, og du behøver kun tage støvsugerslangen med rundt.

Med et passende antal sugekontakter monteret i hjemmet, kan man let komme rundt i hele huset ved simpelthen at flytte støvsugerslangen fra kontakt til kontakt. Sugekontakterne er tilkoblet centralstøvsugeren via et rørsystem.
 
Rørene transporterer støvet frem til støvsugeren, der kun skal tilses et par gange om året, når beholderen skal tømmes. Det er et meget bekvemt, hygiejnisk og fleksibelt system, der kan tilpasses boliger af alle størrelser - både huse og lejligheder.

Send forespørgsel vedr. produkt: Kort om centralstøvsugeren

​Adresseoplysninger

Mankov VVS ApS

Tempovej 26

2750 Ballerup

Kontaktoplysninger​

Telefon 21 66 72 86

E mail: vvs@mankov.dk

​​Cvr nr. 25677552

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt