​Velkommen til Mankov VVS

Tlf.: 21 66 72 86     |     E-mail: vvs@mankov.dk 

check2 ​Autoriseret VVS-installatør​

check2 ​Medlem af DS garanti

check2 20 års erfaring

Fjernvarmeinstallation og løbende service tilbydes

Skal du have foretaget en fjernvarmeinstallation i din ejendom, så kan du med fordel kontakte Mankov VVS. Fjernvarme er det fornuftige valg hvis du skal have skiftet din gas-, olie- eller el-opvarmning ud. 

Fjernvarmeanlæg er nemlig en billigere opvarmningskilde, hvilket kan medføre store besparelser, og samtidig er det det miljørigtige valg.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere udfører installation af fjernvarme for både privat- og erhvervskunder i Herlev, Brønshøj, Ballerup og omegn.

Vi vedligeholder og servicerer fjernvarme

Vi tilbyder service og vedligeholdelse af nye såvel som gamle fjernvarmeanlæg.  

Vi kan tilbyde en enkeltstående aftale eller indgå en aftale om tilbagevendende service på din fjernvarmeinstallation alt efter dine behov og ønsker. 

Derudover er vi medlem af FJR-ordningen, hvilket sikrer dig som kunde et kvalitetssikret serviceeftersyn på din fjernvarme. Du er derved sikret, at det er en VVS-installatør eller servicemontør, som servicerer dit fjernvarmeanlæg.

Kontakt os og få et tilbud på din fjernvarmeinstallation

Vi arbejder med flere fabrikater og fjernvarmeløsninger, og vi giver dig gerne råd og vejledning, så du får den type fjernevarmeinstallation, som passer til netop til dine behov.

Er du interesseret i at skifte til fjernvarme, eller skal du have det serviceret og vedligeholdt, så tøv ikke med at kontakte os.  Du kan ringe på telefon 21 66 72 86 eller e-mail vvs@mankov.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit anlæg.​

​Adresseoplysninger

Mankov VVS ApS

Tempovej 26

2750 Ballerup

Kontaktoplysninger​

Telefon 21 66 72 86

E mail: vvs@mankov.dk

​​Cvr nr. 25677552

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt